Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Anunț important al Primăriei Năvodari: „În vederea reabilitării străzii Constanței, se intervine pentru refacerea fundației drumului“

Published

on

strada constantei navodari

Primăria Năvodari vine cu un anunț important pentru locuitorii orașului.

„În vederea reabilitării și asfaltării străzii Constanței, zilele acestea se intervine pentru refacerea fundației drumului în zonele cu probleme de stabilitate, fiind necesare lucrări de excavare la adâncime. Pentru efectuarea acestor lucrări în condiții de siguranță, s-a luat decizia restricționării traficului rutier pe o singură bandă! Rugăm conducătorii auto să evite deplasarea pe strada Constanței pe sectorul din centrul orașului!“, informează Primăria Năvodari.

În urmă cu două zile, administrația publică locală anunța că strada Constanței va intra în reabilitare și că vor fi impuse restricții de circulație.

„Strada Constanței va intra în lucrări de reabilitare în cadrul unui proiect cu fonduri europene. În acest sens, primarul Florin Chelaru a convocat o ședință de lucru pe teren cu reprezentanții firmei de asfaltare Autoprima, RAJA, Poor și Termica pentru a stabili planul de lucrări pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu din centru și pod. Din cauza problemelor la infrastructura rutieră cauzate de lucrările de apă și canalizare executate de RAJA și Poor, se va decoperta în prima fază zonele cu probleme și se va reface fundația drumului la mare adâncime cu straturi de piatră și compactare. În paralel, firma de asfaltare va demara lucrările începând dinspre partea podului! Pe durata lucrărilor traficul rutier va fi dirijat pe câte o bandă pe sens.“, informează Primăria Năvodari.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions