Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Anunț important de la Polaris M Holding: Nu răspundeți la mesajele prin care vi se solicită date personale

Published

on

Conducerea companiei Polaris M Holding anunță clienții și colaboratorii săi să nu răspundă la email-uri sosite din partea commercial@polaris.ro și să nu acceseze link-urile atașate, prin care se solicită documente ale societății, contracte, plăți.

“În atenția tuturor colaboratorilor si clientilor POLARIS M HOLDING. Va rugam sa nu raspundeti la email-uri sosite din partea commercial@polaris.ro si sa nu accesati link-urile atasate,prin care vi se solicita documente ale societatii, contracte, plati, etc. Acestea nu au fost trimise de societatea noastra si de aceea va rugam sa nu le dati curs. Orice solicitare care are drept scop transmiterea de documente personale sau orice alt tip de documente, trebuie verificata la Departamentul Comercial al S.C. POLARIS M HOLDING la nr. de telefon 0241 545 596, sau la nr. de telefon aferente Punctelor de lucru din localitatile Dvs., accesibile pe site-ul www.polaris.ro, se arată în informarea conducerii companiei Polaris M Holding.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions