Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Anunț Polaris. Platformele cu deșeuri neconforme nu se colectează

Published

on

polaris

Echipele de control au verificat aceleași platforme și ieri seara, din păcate cu aceleași rezultate. În toate recipientele s-au găsit deșeuri de toate felurile, deși containerele metalice sunt destinate DOAR deșeurilor reziduale, iar containerele galbene, celor reciclabile. Tot ce poate să facă Polaris este să constate, să marcheze recipientele neconforme cu etichete, să informeze și să nu mai golească recipientele.

Colectează separate! Deșeurile reciclate pot fi tranformate în alte produse

Colectarea separată a deșeurilor este unica modalitate prin care se poate realiza reciclarea. Și pentru a colecta separat este nevoie de informare. Din acest motiv, am pus la dispoziția asociațiilor de proprietari zeci de mii de pliante și afișe în care se găsesc informații clare despre cum se realizează corect colectarea separată.

Sau accesează link-ul, pentru mai multe informații despre cum poți colecta separat: https://polaris.ro/ghid_colectare_separata.aspx

polaris

polaris

polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions