Connect with us

Anunturi/Licitatii

ANUNT PUBLIC privind CONSULTAREA PROPUNERILOR PRELIMINARE PLAN URBANISTIC ZONAL (PUZ) – INFIINTARE STATIE DE MASURARE GAZE NATURALE SI CENTRU DE CONTROL, REALIZARE DRUM SI TRASEU CONDUCTE SUBTERANE TRANSPORT GAZE NATURALE

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Având în vedere Ordinul nr.2701/30.12.2010 al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privirela elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, se face cunoscută publicului etapa propunerilor preliminare.

Inițiator: – EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMS), SUCURSALA BUCURESTI, cu sediul în Calea Floreasca nr. 169A, Clădire B, etaj 8, sector 1, București, România. – OMV PETROM S.A., cu sediul social în București, str. Coralilor nr. 22, Sector 1 (Petrom City), cod postal 013329. Reprezentant investitori: Alin Știrbu – 031.860.7200 Elaborator: – RAMBOLL SOUTH EAST EUROPE S.R.L., cu sediul social situat în București, Phoenicia Business Center, str. Turturelelor nr. 11A, etaj 8, cod poștal 030881, Sector 3.

Persoana responsabilă din partea proiectantului: Costin Trandafir – 0722.503.530

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢIILE referitoare la documentația privind „PLAN URBANISTIC ZONAL – INFIINTARE STATIE DE MASURARE GAZE NATURALE SI CENTRU DE CONTROL, REALIZARE DRUM SI TRASEU CONDUCTE SUBTERANE TRANSPORT GAZE NATURALE”, documente disponibile la sediul Primariei Comunei Tuzla, în perioada 03.09.2018 – 27.09.2018, de lunivineri, între orele 09:00-13:00.

Etapa informării și consultării publicului are caracter informativ și se finalizează cu ȘEDINȚA DE DEZBATERE PUBLICĂ, în scopul consultării publicului pentru identificarea intereselor mutuale din zonă, care va avea loc în data de 28.09.2018, ora 16:00, in incinta Centrului pentru Tineret “Ion Creanga” – Soseaua Constantei nr.82, Tuzla, jud. Constanța.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului: Constantin Ban, viceprimar, tel: 0769.262.664

Raspunsul la observațiile transmise va fi pus la dispoziția publicului in termen de 15 zile calendaristice de la finalizarea dezbaterii publice, prin anunț la sediul Primariei comunei Tuzla și prin anunț publicat pe pagina de internet: http://www.primaria-tuzla.ro.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera, demersuri pentru proiectul “Împrejmuire și sistematizare teren de sport”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS – LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, titular al proiectului: ,,ÎMPREJMUIRE ȘI SISTEMATIZARE TEREN DE SPORT ÎN COMUNA PEȘTERA, JUDEȚUL CONSTANȚA’’, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 15, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecția Mediului Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe b-dul Lăpușneanu! Două persoane au fost rănite pe trecerea de pietoni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe b-dul Al. Lăpușneanu din Constanța, în imediata vecinătate a restaurantului Filicori a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicați doi pietoni. Într-o primă fază, apelantul a anunțat că a fost un accident cu o victimă, iar un moto SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului.

În momentul în care a ajuns acolo, a constatat că sunt două persoane rănite, motiv pentru care a solicitat și un al doilea echipaj medical.  Așa că la accident sa- deplasat și un echipaj SMURD B de la detașamentul Fripis.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Comuna Tuzla, demersuri pentru închiderea gropii de gunoi

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria comunei Tuzla informează asupra solicitării emiterii acordului de mediu necesar in vederea închiderii gropii de gunoi din localitate. Astfel, potrivit primarului Reșit Taner, este obligatoriu ca groapa de gunoi sa fie închisă pana in anul 2020.

“Comuna Tuzla are o groapa de gunoi care trebuie sa fie închisă pana in anul 2020, conform normelor europene. Noi nu facem altceva decât sa respectam normele impuse de legislația in vigoare, inclusiv a celei pe care ne-o impune Uniunea Europeană”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordinea.ro”,
Iata si informarea care sta la baza demersului administrației din comuna Tuzla:
“PRIMARIA TUZLA PRIN PRIMAR RESIT TANER, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “INCHIDERE PRIN RELOCARE A DEPOZITULUI NECONFORM DE DESEURI TUZLA”, amplasat in comuna Tuzla, str. CC164, jud. Constanta. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr 23, Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13, si la sediul Primariei comunei Tuzla, in zilele de luni – vineri intre orele 9 – 13.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: