Connect with us

Anunturi/Licitatii

ANUNT PUBLIC privind CONSULTAREA PROPUNERILOR PRELIMINARE PLAN URBANISTIC ZONAL (PUZ) – INFIINTARE STATIE DE MASURARE GAZE NATURALE SI CENTRU DE CONTROL, REALIZARE DRUM SI TRASEU CONDUCTE SUBTERANE TRANSPORT GAZE NATURALE

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Având în vedere Ordinul nr.2701/30.12.2010 al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privirela elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, se face cunoscută publicului etapa propunerilor preliminare.

Inițiator: – EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMS), SUCURSALA BUCURESTI, cu sediul în Calea Floreasca nr. 169A, Clădire B, etaj 8, sector 1, București, România. – OMV PETROM S.A., cu sediul social în București, str. Coralilor nr. 22, Sector 1 (Petrom City), cod postal 013329. Reprezentant investitori: Alin Știrbu – 031.860.7200 Elaborator: – RAMBOLL SOUTH EAST EUROPE S.R.L., cu sediul social situat în București, Phoenicia Business Center, str. Turturelelor nr. 11A, etaj 8, cod poștal 030881, Sector 3.

Persoana responsabilă din partea proiectantului: Costin Trandafir – 0722.503.530

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢIILE referitoare la documentația privind „PLAN URBANISTIC ZONAL – INFIINTARE STATIE DE MASURARE GAZE NATURALE SI CENTRU DE CONTROL, REALIZARE DRUM SI TRASEU CONDUCTE SUBTERANE TRANSPORT GAZE NATURALE”, documente disponibile la sediul Primariei Comunei Tuzla, în perioada 03.09.2018 – 27.09.2018, de lunivineri, între orele 09:00-13:00.

Etapa informării și consultării publicului are caracter informativ și se finalizează cu ȘEDINȚA DE DEZBATERE PUBLICĂ, în scopul consultării publicului pentru identificarea intereselor mutuale din zonă, care va avea loc în data de 28.09.2018, ora 16:00, in incinta Centrului pentru Tineret “Ion Creanga” – Soseaua Constantei nr.82, Tuzla, jud. Constanța.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului: Constantin Ban, viceprimar, tel: 0769.262.664

Raspunsul la observațiile transmise va fi pus la dispoziția publicului in termen de 15 zile calendaristice de la finalizarea dezbaterii publice, prin anunț la sediul Primariei comunei Tuzla și prin anunț publicat pe pagina de internet: http://www.primaria-tuzla.ro.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Anunturi/Licitatii

Tuzla. Demersuri pentru inființarea stației de măsurare a gazelor naturale

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Anunț public referitor la rezultatele procesului de informare și consultare a publicului privind Planul Urbanistic Zonal și a Regulamentului de urbanism aferent pentru Înființarea stației de măsurare gaze naturale și centru de control, realizare de drum și traseu.

REFERITOR LA REZULTATELE PROCESULUI DE INFORMARE SI CONSULTARE A PUBLICULUI a fost publicat RAPORTUL INFORMĂRII ŞI CONSULTĂRII PUBLICULUI referitor la opiniile colectate, răspunsurile date și argumentarea lor privind PLANUL URBANISTIC ZONAL și Regulamentul de urbanism aferent pentru ÎNFIINȚARE STAȚIE DE MĂSURARE GAZE NATURALE ȘI CENTRU DE CONTROL, REALIZARE DRUM ȘI TRASEU CONDUCTE SUBTERANE TRANSPORT GAZE NATURALE.

Observațiile transmise, raspunsul la observațiile transmise, procesul verbal incheiat in urma dezbaterii publice din data de 28.09.2018 sunt puse la dispoziția publicului pe pagina de internet: http://www.primaria-tuzla.ro si la sediul Primariei Comunei Tuzla, in cadrul Compartimentului Urbanism, etaj II.

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Anunț de interes public pentru locuitorii din comuna Castelu care dețin terenuri în intravilan

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Castelu derulează în această perioadă procedura prevăzută de Legea 231/2018 pentru modificarea și completarea Legii Fondului Funciar nr. 18/1991. Persoanele care dețin terenuri în intravilan aferente casei de locuit și anexelor gospodărești, curte și grădină, dar fără a avea acte de proprietate sunt invitate să se prezinte la sediul Primăriei, pentru a depune cereri la Comisia Locală de Fond Funciar, în vederea emiterii titlurilor de proprietate. Solicitanții pot face dovada dreptului solicitat prin înregistrările din registrul agricol, prin alte documente funciare sau în lipsa acestora prin orice mijloace de probă, inclusiv declarații autentice de martor. Procedura se referă și la persoanele care dețin terenuri intravilane cu o suprafață mai mare din măsurători, decât cea din acte. Persoanele aflate în această situație au dreptul legal de a depune cereri la Primărie, pentru obținerea actelor de proprietate. Administrația locală subliniază că cererile pot fi depuse până la data de 1 decembrie 2018. De asemenea atrage atenția că procedura se referă doar la emiterea actelor de proprietate, nefiind așadar vorba de cumpărarea terenului de la Primărie.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Comuna Tuzla, parteneriat cu bulgarii din Dobrich pentru menținerea pe piața muncii a populației vârstnice

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria comunei Tuzla implementează proiecte ACTIVE “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII PRIN PERFECȚIONARE, VIZIUNE ȘI EDUCAȚIE”

Primăria comunei Tuzla, în parteneriat cu primăriile comunelor Cumpăna și Agigea din județul Constanța, alături de municipiul Balchik din districtul Dobrich Bulgaria, vă invită să luați parte marți, 9 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei comunei Tuzla, la conferința de presă organizată în cadrul Proiectului ACTIVE “Advanced Competitiveness Through Improvement, Vision and Education” (Creșterea competitivității prin perfecțiune, viziune și educațoe), proiect finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România – Bulgaria.

Cu ocazia conferinței de presă se vor semna acordurile de cooperare încheiate între partenerii proiectului ACTIVE ROBG-148 și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bulgaria.

Scopul proiectului “Creșterea Competitivității prin Perfecționare, Viziune și Educație” constă în schimbarea mentalității collective asupra menținerii pe piața muncii a populației vârstnice, prin asigurarea unei vieți sănătoase, mai productive, participative și independente pentru această categorie socială, cu impact pozitiv asupra sistemului general de protective socială, în beneficiul dezvoltării macroeconomice naționale.

Evenimentul se înscrie în seria activităților de promovare a programului de finanțare și de informare asupra obiectivelor, scopului, activităților și rezultatelor preconizate ale proiectului.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: