Connect with us

Anunturi/Licitatii

Polaris M Holding angajează

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Polaris M Holding angajează:

 • cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor
 • inginer mecanic/construcții civile
 • mecanic auto
 • sofer autocamion/mașină de mare tonaj
 • lucrări operativ pentru autocompactoare
 • lucrări salubrizare căi publice

Salubrizare Constanța. Relații la telefon 0241/548 711

 • șofer autocamion/mașină de mare tonaj
 • lucrător salubrizare căi publice

Salubrizare Năvodari. Relații la telefon 0733/ 102 899

 • șofer de mare tonaj/ mașină de mare tonaj

Salubrizare Mangalia. Relații la telefon 0241/ 740 514

 • strungar la strung vertical tip carusel
 • operator la mașini unelte cu comandă numerică
 • sudor
 • lăcătuș confecții metalice

Structuri metalice Constanța. Relații la telefon 0241 / 548 711

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera, demersuri pentru proiectul “Împrejmuire și sistematizare teren de sport”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS – LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, titular al proiectului: ,,ÎMPREJMUIRE ȘI SISTEMATIZARE TEREN DE SPORT ÎN COMUNA PEȘTERA, JUDEȚUL CONSTANȚA’’, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 15, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecția Mediului Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe b-dul Lăpușneanu! Două persoane au fost rănite pe trecerea de pietoni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe b-dul Al. Lăpușneanu din Constanța, în imediata vecinătate a restaurantului Filicori a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicați doi pietoni. Într-o primă fază, apelantul a anunțat că a fost un accident cu o victimă, iar un moto SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului.

În momentul în care a ajuns acolo, a constatat că sunt două persoane rănite, motiv pentru care a solicitat și un al doilea echipaj medical.  Așa că la accident sa- deplasat și un echipaj SMURD B de la detașamentul Fripis.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Comuna Tuzla, demersuri pentru închiderea gropii de gunoi

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria comunei Tuzla informează asupra solicitării emiterii acordului de mediu necesar in vederea închiderii gropii de gunoi din localitate. Astfel, potrivit primarului Reșit Taner, este obligatoriu ca groapa de gunoi sa fie închisă pana in anul 2020.

“Comuna Tuzla are o groapa de gunoi care trebuie sa fie închisă pana in anul 2020, conform normelor europene. Noi nu facem altceva decât sa respectam normele impuse de legislația in vigoare, inclusiv a celei pe care ne-o impune Uniunea Europeană”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordinea.ro”,
Iata si informarea care sta la baza demersului administrației din comuna Tuzla:
“PRIMARIA TUZLA PRIN PRIMAR RESIT TANER, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “INCHIDERE PRIN RELOCARE A DEPOZITULUI NECONFORM DE DESEURI TUZLA”, amplasat in comuna Tuzla, str. CC164, jud. Constanta. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr 23, Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13, si la sediul Primariei comunei Tuzla, in zilele de luni – vineri intre orele 9 – 13.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: