Connect with us

Actual

Anunț RAJA: Au mai rămas cinci zile! Participați la concursul ”Apa este viață”

Published

on

Concursul ”Apa este viață” – ediția 2023 se aproprie de final!

”Profită de ultimele 5 zile, devino participant cu drepturi depline și te vom răsplăti pe măsură! Șansa e de partea ta! Premiile sunt atractive și își așteaptă noii proprietari!”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al RAJA SA.

Poți fi câștigătorul unei biciclete (Premiul I), trotinete electrice (Premiul II), hoverboard (Premiul III) și vouchere de la Librăria Cărturești (Mențiuni)!!!

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook RAJA SA, sub hashtag-ul #Concursapaesteviata2023 (https://www.facebook.com/scRAJAsa) și pe pagina de web – www.rajac.ro.

Trimite lucrarea ta în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, până marți – 28 februarie 2023, ora 23.00. Condițiile explicite sunt prevăzute în Regulamentul competiției, pe site-ul www.rajac.ro.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 4 martie, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public.

NU UITA! Vor fi declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „Like” sau „Love”.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul RAJA Constanța lansează concursul de pictură și desen “Apa este viață!” 2023 | Raja Constanta

premii raja

premii raja

premii raja

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!