Connect with us

Actual

DRDP Constanța efectuează lucrări pe Autostrăzile A2 și A4

Published

on

poza drdp

Echipele Secției Autostrăzi din cadrul DRDP Constanța efectuează lucrări pe Autostrăzile A2 (București – Constanța) și A4 (Ovidiu – Agigea). Este vorba de reparații, întreținere și igienizare zonă mediană.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că astăzi, 24 februarie, pe autostrada A2 București – Constanța, se vor executa lucrări după cum urmează:

  • reparaţii şi întreţinere la parapetul metalic rutier median, se lucrează  pe  banda numărul doi pe autostrada A4 la kilometrul 3 + 850, calea 2; traficul se desfăşoră pe banda numărul unu cu limită de viteză la 60 km/h;
  • igienizare zonă mediană, se lucrează în zona medianei şi pe banda numărul doi pe autostrada A2 de la kilometrul 204 la kilometrul 208, calea 1, în intervalul orar 9:00 – 15:00; traficul se defăşoară pe banda numărul unu cu limită de viteză la 60 km/h.

Recomandăm conducătorilor auto să mărească distanța de siguranță dintre vehicule, să se asigure foarte bine, semnalizând din timp schimbarea benzii și să circule cu viteză redusă și atenție sporită!

Foto: DRDP Constanța/Autostrada A4, km 3+900

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!