Connect with us

Actual

Peste 130 de kg de pește, găsite de polițiștii Gărzii de Coastă în portbagajul unui Mercedes

Published

on

peste

132 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni, în Delta Dunării.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care conducea un autoturism şi transporta 132 kg de pește, specia crap, fără documente de proveninţă.

Ieri seară, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au efectuat controlul asupra unui autoturism, la volanul căruia se afla o persoană în vârstă de 62 de ani, din județul Buzău. În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 132 kg pește, specia crap, pentru care nu existau documente justificative.

”Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, autoturismul marca Mercedes Benz a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Ciastă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!