Connect with us

Administratie

Apreciere pentru sportivii campioni ai Constanței. Juniorii de la Clubul Sportiv Marina, premiați

Published

on

premiere sportivi

Consilierii locali din Constanța au aprobat, astăzi, la inițiativa aleșilor USR, un proiect de hotărâre privind alocarea unor sume din bugetul local în vederea premierii unor sportivi constănțeni și a antrenorului principal constănțean pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul competițiilor internaționale oficiale.

„În acest an, juniorii de la Clubul Sportiv Marina Constanta au urcat pe podiumurile Campionatelor Europene şi Mondiale de Jiu-Jitsu din Grecia şi Abu-Dhabi, obţinând locurile I, II şi III în competiţii la care au participat reprezentanţi din 26 şi, respectiv, 67 de ţări și 6 continente. La inițiativa consilierilor municipali USR Constanța, micii campioni și antrenorul lor, Marian Ungureanu, vor fi recompensați financiar, proiectul fiind votat în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de astăzi, 16 decembrie.

David Rizu a obţinut titlul de campion european la tineret. Tot la Europene, Daria Kraus a obţinut locul II, iar Teodor-Bogdan Carabineru s-a clasat pe locul III.

La Campionatele Mondiale, Daria Kraus a reuşit performanţa de a fi numărul 1 la junori! Ea a fost urmată de colegii săi, David Rizu (locul III), Christian-Andrei Stan (locul III) şi Teodor-Bogdan Carabineru (locul V).

Pentru rezultatele în cadrul celor două competiții, sportivii vor primi un total de 23.000 de lei, sumă ce se împarte la fiecare dintre ei, în funcție de locul ocupat pe podium. Nu sunt foarte mulți bani, însă credem că este un început bun pentru recunoașterea și încurajarea performanțelor sportive remarcabile ale juniorilor din Constanța.

Felicitari! Vă mulțumim că ne-ați reprezentat orașul și țara pe podiumurile unor competiții sportive de mare anvergură!“, spun cei de la USR.

premiere sportivi

premiere sportivi

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta