Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru: „De luni, traficul rutier pe Podul de peste ecluză se va relua în condiții normale“

Published

on

asfaltare pod ecluza

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat în această seară că asfaltarea pe Podul peste Ecluză a ajuns la faza finală.

„Asfaltare finală pe pod! În această seară și la noapte se va turna ultimul strat de asfalt pe Podul peste Ecluză! Mâine (sâmbătă, n.r.) vom monta balustradele, iar de luni, traficul rutier se va relua în condiții normale. De asemenea, în perioada următoare se vor face marcajele rutiere pentru ca circulația să se desfășoare alternativ pe 3 benzi pe pod! Îmi cer încă odată scuze pentru disconfort!“, a spus Chelaru.

Amintim că, podul de peste ecluza de la Năvodari este modernizat și lărgit. Valoarea totală a investiției este de 5,2 milioane lei. Realizarea proiectului are în vedere execuția unor ample lucrări de reabilitare a structurii podului, lărgirea carosabilului la 3 benzi și asfaltarea întregii suprafețe carosabile rezultată după operațiunile de lărgire. Astfel, proiectul prevede lărgirea căii de rulare la 9,10 m (trei benzi de circulație) și reabilitarea celor două trotuare cu o lățime de 1,60 m. Se vor executa lucrări de frezare, de betonare a structurii (beton de pantă), de execuție a unei noi hidroizolații, de turnare a trei noi straturi de asfalt 4 cm MAS 16, 4 cm BAP 16 și 3 cm BA 8. Mai mult decât atât, se va reabilita drumul în zona rampelor de acces, precum și suprafața sensului giratoriu prevăzută de acest proiect. Trotuarele se vor prevede cu pavele de 10 cm, precedată de refacerea structurii acestora ciment.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions