Connect with us

Actual

Arde un autoturism pe Autostrada A2. Traficul rutier, BLOCAT în apropiere de Medgidia

Published

on

În cursul zilei de azi,  8 septembrie, pe Autostrada A2 București-Constanța arde un autoturism. Incendiul s-a produs la km 189.La fața locului intervin o autospecială de stingere și un SMURD.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

La această oră se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 189, în zona localității Medgidia, județul Constanța, s-a produs un incendiu asupra unui autoturism care se deplasa către litoral. Nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Circulația rutieră este blocată pe toate benzile sensului de mers către Constanța, în zonă formându-se o coloană de aproximativ 2 kilometri.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement