Societate

Asociația Elevilor Constanța a inițiat o petiție online pentru paza unităților de învățământ

mai 22, 2018 Maria Ionescu

Asociația Elevilor din Constanța (AEC) a inițiat o petiție cu scopul de a determina autoritățile locale să își îndeplinească atribuțiile conform legii și să asigure paza în unitățile de învățământ din municpiul Constanța.

Având în vedere că vizează interesul public, vă rugăm respectuos să ne sprijiniți în acest demers, astfel încât părinții, elevii și profesorii să nu mai fie nevoiți să plătească pentru neglijența Primăriei.

Iată link-ul acestei petiții:

https://www.petitieonline.com/elevii_constanteni_merita_sa_invete_in_siguranta

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!