Conecteaza-te cu noi

Societate

Astăzi aterizează primul zbor charter Tel Aviv-Constanța din acest sezon estival

Published

on

zboruri hisky

Astăzi, 24 iulie, la ora 16.00 va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța primul zbor charter Tel Aviv – Constanta din acest sezon estival, care va aduce 220 de turiști israelieni – 100% grad de ocupare a aeronavei companiei HiSky.

Operatorul charterului, compania israeliană TLV Booking a contractat pentru acest sezon exclusiv hoteluri din grupul Phoenicia Resorts Mamaia Nord, cu pachete de vacanță de valoare medie între 800 – 1000 euro/persoana.

”Susținem revenirea charterelor de la Tel Aviv către Constanța, singurul zbor charter de incoming către litoral și solicităm OMD Constanța-Mamaia și OMD județean să ne reluăm prezența la Târgul de Turism din Israel, în primăvara viitoare, așa cum am inițiat și derulat campanii de promovare cu Asociația Litoral-Delta Dunării, pe o piață externă de pe care putem atrage foarte ușor turiști în vacanță  pe litoral.”, a precizat Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România și președinte de onoare RESTO Constanta.

La rândul său, Meidan Butnaru, reprezentant tur-operator israelian TLV Booking a precizat că zborurile charter vor continua până la sfârșitul lunii august:

“Revenim pe Constanța, către litoralul românesc, cu primul zbor charter al verii, ce aduce 220 de turiști israelieni, iar zborurile vor continua până pe 31 august. Pregătim, împreună cu RESTO Constanța, organizație din care facem parte, prezența Destinației Litoral în promovare în Israel și sperăm să atragem organizațiile locale de promovare și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului alături de noi.

Am deschis recent zboruri Haifa-București, în premieră în istoria aviației între cele două țări și ne dorim să aducem mai multe zboruri și către Constanța.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions