Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Atenție, constănțeni! Certificatele de stare civilă plastifiate sunt nule! Unde trebuie să vă adresați pentru a le schimba

Published

on

acte stare civila PLASTIFIATE

Atenție, constănțeni! Certificatele de stare civilă plastifiate, modificate sau completate fără drept sunt nule conform legii 119/1996, modificată și completată, cu privire la actele de stare civilă.  

Persoanele care știu că vor avea nevoie de aceste documente în viitorul apropiat se pot adresa pentru preschimbare serviciilor de stare civilă din localitatea de domiciliu sau din localitatea care le-a emis.  

Actele necesare, dar și mai multe informații găsiți accesând următorul link: https://cutt.ly/33gxVpp.  

Pe de altă parte, constănțenii care trebuie să-și schimbe cartea de identitate, dar au actele de stare civilă într-una dintre situațiile de mai sus, pierdute sau deteriorate, atunci când se adresează Serviciului Evidența Persoanelor, pot solicita totodată și eliberarea unui duplicat al certificatelor.  

Pentru a afla mai multe informații, dar și actele necesare puteți accesa următorul link: https://cutt.ly/Z3gcvKK.  

În acest caz, constănțenii trebuie să știe că termenul de eliberare a cărții de identitate și a actelor de stare civilă este de 30 de zile și se poate prelungi până la 45 de zile. Motivul este acela că Serviciul Stare Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va solicita, la rândul său, eliberarea documentului autorității din localitatea în care actul se află în păstrare.  

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions