Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, constănțeni! De mâine, se închid trei piețe. Chițac: „Vom organiza spații de desfacere în exterior“

Published

on

Primăria Constanța anunță că, începând cu data de 9 noiembrie 2020, activitatea a trei piețe din municipiul Constanța va fi suspendată:

Tomis III

TIC TAC

CIREȘICA

Advertisement

Se va permite activitatea în piețele:

Brotăcei

Filipescu

I. L. Caragiale

Piața agroalimentară de pe varianta Constanța – Ovidiu

Advertisement

Piața Griviței se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului (înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu) pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare. Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, în conformitate cu prevederile H.G. 935/2020, art.1, pct 9. Poliția locală va informa producătorii care își desfășoară activitatea în piețele sus menționate și va asigura respectarea legii pe perioada stării de alertă, notează Primăria.

Referitor la această situație, primarul Constanței, Vergil Chițac a declarat că Primăria Constanța va putea asigura spații de desfacere pentru producătorii locali în locuri cu un bun vad comercial.

„În acest sens, vom aplica una dintre următoarele două măsuri:

– vom constitui piețe în exteriorul acelora care se închid;

– acolo unde nu vom putea organiza piețele în exterior, vom direcționa producătorii către locurile rămase libere în piețele care nu se închid.

Advertisement

Precizez că sunt foarte interesat ca locuitorii Constanței să consume produse românești de calitate și la fel de interesat ca producătorii autohtoni să beneficieze de toate condițiile pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, chiar și în aceste vremuri mai degrabă tulburi decât prospere. Îi asigur de tot sprijinul meu și le doresc să treacă cu bine peste această perioadă. P.S. Aș vrea să subliniez cuvântul ”producători”. A nu se confunda cu samsarii de fructe și legume“, a declarat Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions