Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac, la discuții cu producătorii agricoli din piețele constănțene

Published

on

Mai multe piețe din Constanța au fost închise astăzi din cauza pandemiei de noul coronavirus. Pentru că piețarii din toată țara s-au arătat revoltați de măsura impusă de Guvern, primarul Chițac s-a întâlnit, astăzi, cu o parte a celor care vând legume și fructe în piețele Cireșica, Tomis III și Griviței. În cadrul discuțiilor, Chițac le-a promis că va găsi soluții corecte și rapide.

„Dragi constănțeni, în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu producătorii care își desfac marfa în piețe, am reușit să găsim soluții astfel încât piețele Cireșica, Tomis III și Griviței să poată funcționa în continuare. Caut rezolvări cât mai rapide și cât mai corecte astfel încât nimeni să nu aibă de suferit: nici producătorii, nici dumneavoastră.“, a scris Chițac pe Facebook.

Amintim că, ieri, primarul Constanței a promis că va Primăria va organiza piețele în exteriorul celor închise. Primăria Constanța a punctat că se va permite activitatea în piețele: Brotăcei, Filipescu, I. L. Caragiale și Piața agroalimentară de pe varianta Constanța – Ovidiu. Piața Griviței se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului (înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu) pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare, mai notează Primăria.

„Vom constitui piețe în exteriorul acelora care se închid, iar acolo unde nu vom putea organiza piețele în exterior, vom direcționa producătorii către locurile rămase libere în piețele care nu se închid.Precizez că sunt foarte interesat ca locuitorii Constanței să consume produse românești de calitate și la fel de interesat ca producătorii autohtoni să beneficieze de toate condițiile pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, chiar și în aceste vremuri mai degrabă tulburi decât prospere. Îi asigur de tot sprijinul meu și le doresc să treacă cu bine peste această perioadă. P.S. Aș vrea să subliniez cuvântul ”producători”. A nu se confunda cu samsarii de fructe și legume“, a declarat Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions