Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Atenție! Se circulă cu dificultate între Tulcea și Mihail Kogălniceanu din cauza apei de pe carosabil

Published

on

drum apa tulcea

În județul Tulcea sunt așteptate căderi de precipitații de până la 30 de litri pe mp într-un timp scurt și intensificări ale vântului. De asemenea, pe toate râurile din județ este o atenționare hidrologică de posibile depășiri ale cotelor de atenție până mâine, 15 iunie.

În acest moment pompierii stației Babadag intervin pentru evacuarea apei dintr-o casă în localitatea Mihail Kogălniceanu, iar în urmă cu puțin timp, salvatorii Detașamentului Tulcea au intervenit pe DN 22A pentru evacuarea unei persoane de sex feminin care a rămas cu mașina blocată în șanțul de pe marginea drumului. Aceasta a fost recuperată de pompierii militari și se află în siguranță.

În acest moment se circulă cu dificultate pe drumul ce face legătura între municipiul Tulcea și comuna Mihail Kogălniceanu, în zona Aeroportului „Delta Dunării” din cauza cantității mari de apă de pe carosabil.

”Facem un apel la conducătorii auto să sporească atenția, iar dacă consideră că nu pot înainta din cauza vizibilității reduse din cauza precipitațiilor ori din cauza acumulărilor de apă pe carosabil, să oprească, iar dacă este posibil să se întoarcă din drum și să caute o zonă mai înaltă ferită de riscul unor viituri.”, a subliniat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions