Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Tânăr surprins în timp ce efectua desene graffiti pe un perete al fostului Teatru de Vară din Constanța

Published

on

graffiti

Ieri, un tânăr din municipiul Constanța a fost surprins de către polițiștii locali în timp ce efectua desene tip graffiti pe un perete al clădirii fostului Teatru de vară Constanța, din parcul Arheologic.

Tânărul avea asupra sa două tuburi de spray de culoare roșie și neagră. Acesta a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța de unde a fost sancționat.

Totodată, au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a bunurilor folosite la săvârșirea contravenției și aducerea peretelui la starea inițială prin ștergerea desenelor în termenul legal de 72 de ore.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul menținerii unui climat public civilizat și în siguranță.

”Reamintim, faptul că scrierea sau desenarea fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună în locuri publice este interzisă și reprezintă o faptă antisocială care se sancționează conform actelor normative în vigoare.

Facem apel la constănțeni și îi îndemnăm să continue să ne semnaleze orice fapte care contravin normelor legale în vigoare, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. Doar prin acțiune și colaborare comună putem contribui la menținerea unui oraș frumos și sigur!”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions