Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Published

on

Primăria Constanța anunță că, simultan cu lucrările de recondiționare a infrastructurii pietonale de pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, se modernizează zona carosabilă.

„Echipele administratorului drumului public vor interveni marți noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:30-24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00. Lucrările vor continua miercuri noapte cu același regim regim de restricții de trafic rutier. Joi și vineri noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:30 și 24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00. Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spațiu verde prin așternerea pământului vegetal. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions