Connect with us

Administratie

Primăria Constanța plătește peste 100.000 de lei pe actualizarea documentelor aferente proiectului “Restaurare Muzeu de Artă Populară”

Published

on

Conducerea Primăriei municipiului Constanța achiziționează serviciu de actualizare a documentației tehnico-economică (expertiză tehnică, DALI) pentru obiectivul de investiții “Restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanța”.

Conform documentului, achiziția este una directă, iar durata contractului va fi de 24 de luni.

Valoarea estimată a lucrărilor fără TVA se ridică la suma calculată de 111.325 lei.

Atribuirea achizitiei se va face pe baza criteriului – pretul cel mai scazut.

Termen limită primire oferte:09.09.2021

Valabilitate oferta: 60 de zile.

Informații suplimentare: Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor , pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Potentialii ofertanti au obligatia de a consulta anuntul de publicitate, publicat pe site-ul Primariei Municipiului Constanta, in vederea verificarii raspunsurilor la solicitarile de clarificari, daca va fi cazul. Oferta se va depune pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro, pana la data 09.09.2021.

sura foto: Ziua de Constanta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!