Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Atenție, șoferi! Încep lucrările la trama stradală pe mai multe străzi din Faleză Nord

Published

on

Primăria Municipiului Constanța anunță că, din această seară, vor începe lucrările de reabilitare a străzii Războieni, tronsonul cuprins între strada Unirii și Pescarilor.  Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni, joi și vineri, între orele 20:00 și 05:00 cu utilaje de frezare pentru decopertarea carosabilului, urmând ca la finalizarea lucrărilor de frezare să fie turnat covor asfaltic. Ulterior, echipele vor acționa pe străzile Dorobanților, Ciprian Porumbescu și Grozești, tronsoanele cuprinse între Unirii și Pescarilor.

„Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions