Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Comuna Tuzla, gazda unei competiții de Kureș

Published

on

Comuna Tuzla este gazda unei competiții de Kureș – lupte tătărești, una dintre categorii fiind rezervată exclusiv pentru locuitori.

Evenimentul se desfășoară, potrivit unui anunț public făcut de primarul REșit Taner, pe stadionul din localitate, sâmbătă, de la ora 16:00.

“Sâmbătă găzduim competiția de Kureș – Lupte tătărești organizată pe trei categorii, una din ele fiind rezervată exclusiv pentru locuitorii comunei. Sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 16:00 vă așteptăm la Stadionul Tuzla (lângă benzinăria Lukoil). Vă așteaptă premii atractive în bani și animale”, transmite edilul din Tuzla.
sursa foto: Resit Taner / Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions