Connect with us

Societate

Atenție, șoferi! Până la sfârșitul lunii mai vor fi restricții pe Podul Ovidiu

Published

on

pod ovidiu

Începând de astăzi, 1 februarie, au fost instituite restricții de circulație pe Podul Ovidiu. Se va circula pe un singur sens în ambele direcții, pe câte o bandă. Restricțiile vor fi menținute până la sfârșitul lunii mai.

Oficial din partea DRDP Constanța:

D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, începând de azi, 1 februarie 2023, ora 9:00, se instituie restricții de circulație în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu, situat pe drumul national DN 2A, km 196+739.

Astfel, traficul rutier se va restricționa pe o cale de rulare. Se va circula pe celălalt sens de mers, în ambele direcții, pe câte o bandă.

Restricțiile vor fi menținute până în data de 31 mai 2023.

Foto: DRDP Constanța

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!