Actual

ATENȚIE, ȘOFERI! Pe toate drumurile din județul Constanța se circulă cu viteză redusă

mart. 19, 2018 Mihaela Tîrpan

Vremea rea pune probleme șoferilor din județul Constanța. Ploaia înghețată s-a transformat în polei, iar șoferii sunt primii afectați de acest fenomen meteo.

Din păcate, meteorologii au anunțat că vremea rea pentru Dobrogea va ține până, cel puțin, la finalul săptămânii. Va ploua, va ninge, iar temperaturile sunt mult mai scăzute pentru această perioadă din na.

De asemenea, codurile de vreme rea emise de meteorologi sunt în vigoare până mâine seară, la ora 21.00.

În județul Constanța se circulă cu viteză redusă, anunță administratorul special al Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța. Lucian Lungoci. Tot acesta a informat că de la ora 03.00 dimineață s-a acționat cu material antiderapant pe toate drumurile din județul Constanța și nu au fost înregistrate evenimente rutiere majore.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!