Actual

Mai multe trenuri între Bucureşti şi Constanţa au fost anulate

mart. 19, 2018 Maria Ionescu

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fenomenului de chiciură de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură și a materialului rulant, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri. https://www1.cfrcalatori.ro/…/circulatie-chiciura-pe-firel…/

Acolo unde este necesar, se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare.

Deoarece între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice, a fost luată decizia anulării următoarelor trenuri:
⚠IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur
⚠R 8212 Constanța – Fetesti
⚠R 8011 București Obor – Fetesti
⚠R 8012 Ciulnița – București Obor
⚠R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur

Pasagerii vor fi preluați de restul trenurilor din grafice.

Regretăm situația creată. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!