Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Atenție, șoferi! Poliția Locală va ridica mașinile parcate în dreptul platformelor de colectare a deșeurilor

Published

on

Primăria Constanța reamintește că, de luni, 10 octombrie, se aplică modificările aduse regulamentului de salubrizare. Colectarea deșeurilor menajere și reciclabile se va realiza în intervalul orar 22:00-06:00. Sursa citată menționează că, în același interval orar, se vor colecta deșeurile și în cartierele de case.

„Se va păstra același grafic stabilit cu operatorul de salubrizare, doar că pubelele vor fi scoase seara. De pildă, constănțenii care scoteau pubelele luni dimineața, le vor scoate, de săptămâna viitoare, luni seara. Tot pe timpul nopții, vor fi executate și operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice.

Pentru a nu bloca accesul autospecialelor de salubrizare, vă rugăm să nu parcați mașinile în zona platformelor de colectare! Vă reamintim că potrivit HCL 77/2001, oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona amplasamentelor destinate colectării deșeurilor menjere sau reciclabile, de natură să împiedice accesul la acestea, se sancționează cu sume cuprinse între 400 – 800 lei, pentru persoane fizice și între 500 – 2500 lei, pentru persoanele juridice. Mai mult, mașinile vor fi ridicate. Tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi: 60 de lei.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions