Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Se ÎNCHIDE circulația auto pe un tronson al străzii Cuza Vodă

Published

on

cuza voda

Primăria Constanța anunță că un tronson al străzii Cuza Vodă va fi închis circulației auto sâmbătă, 8 iunie, din cauza lucrărilor de reabilitare.

„Se reabilitează carosabilul pe strada Cuza Vodă. Se vor institui restricții totale de trafic rutier. Conducătorii auto sunt rugați să evite sâmbătă, 08 iunie, circulația pe strada Cuza Vodă, tronsonul cuprins între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor. Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total mâine, pe sectorul de drum pe care se lucrează, în intervalul orar 07:30 – 16:00. Se va asfalta carosabilul și se vor aplica marcajele rutiere.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor.

De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions