Conecteaza-te cu noi

Administratie

Președintele CJC: „Astăzi am depus la Primăria Constanța documentația tehnică necesară emiterii autorizației de construire a spitalului de pediatrie“

Published

on

proiect spital pediatrie
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a anunțat că, astăzi, a depus la Primăria Constanța documentația tehnică necesară emiterii autorizației de construire a spitalului de pediatrie.
„Am mai făcut un pas în direcția realizării unui proiect extrem de important pentru comunitate. Astăzi am depus la Primăria Municipiului Constanța documentația tehnică necesară emiterii autorizației de construire a spitalului de pediatrie. Din acest moment, așteptăm cu nerăbdare eliberarea autorizației pentru a putea demara lucrările cât mai rapid.
Personal, sunt nerăbdător să încheiem această etapă a formalităților și să vedem în teren prima săpătură și prima piatră de temelie ce vor clădi o nouă etapă pentru sănătatea mamelor și copiilor din județul Constanța.
Proiectul privind construirea unui Corp Nou – Departament Sănătatea Mamei și Copilului în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” este supus unei monitorizări și analize constante, asigurându-ne că fiecare etapă beneficiază de atenția sporită și resursele necesare.
Responsabilitatea este cu atât mai mare, având în vedere că vorbim de o investiție ce implică sănătatea mamelor și copiilor, cu un impact major asupra comunității. Așadar, ne angajăm să respectăm toate normele și reglementările în vigoare, asigurându-ne că proiectul va fi finalizat la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.“, a declarat Mihai Lupu.
Valoarea contractului pentru serviciile de proiectare (faza PT), asistență tehnică și execuție aferente proiectului este de 402.457.965,59 lei fără TVA, iar termenul de finalizare al investiției este iunie 2026.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions