Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Sunt introduse SCHIMBĂRI MAJORE în traficul rutier pe bulevardul Tomis, de la ieșirea din oraș spre Ovidiu

Published

on

iesire constanta

Viceprimarul orașului Constanța, Ionuț Rusu, a anunță că, începând de miercuri, 22 noiembrie, se mută dicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța va fi mutat în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța va fi relocat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev, spune viceprimarul.

„Municipiul Constanța este într-o continuă dezvoltare iar administrația locală trebuie să se adapteze la aceste schimbări! Încă de la primele întâlniri pe care le-am avut cu locuitorii cartierelor Palazu Mare și Tomis Plus în calitate de viceprimar, o problemă majoră discutată a fost limita de viteză pe bulevardul Tomis (porțiunea de la intersecția cu bld Aurel Vlaicu și până după aceste cartiere). Nu era normal ca pe o porțiune de drum din municipiul Constanța să existe reguli de circulație diferite față de restul orașului. Am preluat așadar problema și împreună cu domnul primar Vergil Chițac am început demersurile pentru trecerea acestui sector de drum din administrarea Ministerului Transporturilor în administrarea UAT Constanța, proces care a durat aproape trei ani. Următorul pas a fost analiza în Comisia de Circulație alături de reprezentanții Poliției Rutiere, cărora le și mulțumesc pentru sprijin și promptitudine.

Acum vă anunțăm în sfârșit că începând de miercuri, 22 noiembrie, se relochează indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța va fi mutat în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța va fi relocat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev.“, spune Ionuț Rusu.

Sursa foto: conforturban-ct.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions