Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Constanța. Noi restricții de circulație în zona ICIL

Published

on

asfaltare icil

Primăria Constanța informează că lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL cu asfaltarea intersecției cu bulevardul I.C. Brătianu.

„După ce zilele trecute au fost asfaltate alveolele care facilitează accesul la dreapta în intersecție, astăzi s-au făcut pregătirile pentru așternerea stratului de uzură. Aceste lucrări impun însă și câteva restricții de circulație. Astfel, joi, 16.11.2023, se va restricționa accesul pe b-dul. 1 Decembrie 1918,  la intersecția cu b-dul. I. C. Brătianu și se va circula pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu se va restricționa între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.   

Vineri, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului.

În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de biciclete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat. În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele două zile în măsura posibilităților, folosind rute alternative.“, informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions