Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Atenţie şoferi! Trafic blocat pe strada Răscoalei 1907

Published

on

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Răscoalei 1907, din municipiul Constanţa, societatea RAJA S.A. Constanţa a blocat astăzi, 08 iunie 2016 – în intervalul 08,30 – 16,00, traficul rutier pe strada Răscoalei 1907, pe tronsonul delimitat de intersecţiile cu b-dul Ferdinand şi strada Cuza Vodă.

Având în vedere restricţionarea circulaţiei auto pe acest tronson, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. Pentru fluidizarea traficului în zona lucrărilor, a fost anunţată şi Poliţia Locală.

Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.

Menţionăm că furnizarea de apa potabilă nu este afectată, lucrările de reparaţii fiind efectuate cu conducta sub presiune.

Biroul de presă RAJA SA

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions