Connect with us

Stiri

Cupa Dobrogei la yachting un regal nautic

Publicat

la data de

Iubitorii sportului cu vele se pot bucura, de cel mai mare eveniment sportiv de yachting, organizat până acum pe litoralul vestic al Mării Negre. Deschiderea oficială a Cupei Dobrogei la yachting va avea loc, astăzi, la Eforie Nord. Întrecerea sportivă este compusă din Regata Internaţională Cupa Dobrogei, pentru clasele Centreboards şi Regata Internaţională Poseidon – Balchik, dedicată yachturilor din clasa Keelboats.

Cupa Dobrogei la yachting, aflată la a V-a ediţie, se va desfăşura în perioada 8 – 11 iunie, iar alăturarea celor două clase de ambarcaţiuni (centerboards si keelboats), în cadrul aceluiaşi eveniment, transformă regalul nautic în cea mai complexă competiţie sportivă de yachting şi unica transfrontalieră, din Europa.

veliere                                             barci cu vele

Regata Internaţională Cupa Dobrogei la yachting, deschisă tuturor claselor de veliere sportive din categoria centreboards a fost iniţiată de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balcic, în anul 2011, fiind încrisă concomitent în calendarele federaţiilor de yachting din cele două ţări. Anul acesta, competiţia velistică se desfăşoară sub titulatura Cupa Dobrogei, ca urmare a asocierii la Autoritatea Organizatoare a C. S. Black Sea Competition, alături de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balchik, şi a creării secţiunii pentru yachturi – Regata Internaţională Poseidon – Balchik.

La startul primei regate a Cupei Dobrogei la yachting, programat joi, 9 iunie, în rada Marinei Eforie, participă aproximativ 100 de veliere la secţiunile centerboards (clasele: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard şi 420) şi keelboats (clasele: Racer, Cruiser şi Rally Class).

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă pe câteva străzi din Techirghiol

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada 9 Mai, din localitatea Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 15 noiembrie 2018, în intervalul orar 09,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile 9 Mai, Mihai Eminescu și Nicolae Bălcescu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

S-a prelungit întreruperea furnizării de apă potabilă la Năvodari

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Din cauza complexității lucrării care se efectuează astăzi, 13 noiembrie 2018, la conducta  de alimentare cu apă, cu diametrul  de 300 mm, din zona Pod Feroviar, din orașul Năvodari, RAJA SA este nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până în jurul orei 17,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii S.C. Almet S.A. și Grupul Social ARA, iar cei de pe străzile Ciocârliei, Pescărușului și Gării vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul mai sus menționat.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă!

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitatea Valea Dacilor pentru lucrări ENEL!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică localitatea Valea Dacilor, din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice miercuri, 14 noiembrie 2018, în intevalul orar 09,00 – 17,00.

Fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Valea Dacilor nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

”Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Valea Dacilor să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: