Connect with us

Stiri

Cupa Dobrogei la yachting un regal nautic

Avatar

Publicat

la

Iubitorii sportului cu vele se pot bucura, de cel mai mare eveniment sportiv de yachting, organizat până acum pe litoralul vestic al Mării Negre. Deschiderea oficială a Cupei Dobrogei la yachting va avea loc, astăzi, la Eforie Nord. Întrecerea sportivă este compusă din Regata Internaţională Cupa Dobrogei, pentru clasele Centreboards şi Regata Internaţională Poseidon – Balchik, dedicată yachturilor din clasa Keelboats.

Cupa Dobrogei la yachting, aflată la a V-a ediţie, se va desfăşura în perioada 8 – 11 iunie, iar alăturarea celor două clase de ambarcaţiuni (centerboards si keelboats), în cadrul aceluiaşi eveniment, transformă regalul nautic în cea mai complexă competiţie sportivă de yachting şi unica transfrontalieră, din Europa.

veliere                                             barci cu vele

Regata Internaţională Cupa Dobrogei la yachting, deschisă tuturor claselor de veliere sportive din categoria centreboards a fost iniţiată de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balcic, în anul 2011, fiind încrisă concomitent în calendarele federaţiilor de yachting din cele două ţări. Anul acesta, competiţia velistică se desfăşoară sub titulatura Cupa Dobrogei, ca urmare a asocierii la Autoritatea Organizatoare a C. S. Black Sea Competition, alături de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balchik, şi a creării secţiunii pentru yachturi – Regata Internaţională Poseidon – Balchik.

La startul primei regate a Cupei Dobrogei la yachting, programat joi, 9 iunie, în rada Marinei Eforie, participă aproximativ 100 de veliere la secţiunile centerboards (clasele: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard şi 420) şi keelboats (clasele: Racer, Cruiser şi Rally Class).

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: