Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe două străzi din cartierul Faleză Nord

Published

on

Primăria Constanța anunță că se extind lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Faleză Nord. Pe strada Ecaterina Teodoroiu continuă procesul de modernizare a zonei carosabile, iar echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00. De asemenea, pe Intrarea Maior Șofran, se decopertează carosabilul, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 16:00. Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Theodor Aman.

„Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.“, anunță Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions