Actual

Aterizare forțată a unui avion la Tuzla! Un elev a ratat coborârea la sol

mai 12, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, la Tuzla a avut loc o aterizare forțată a unui avion Diamond 20 dar, din fericire incidentul nu a fost unul grav. Unul dintre elevii care fac cursuri de zbor la Aeroportul Regional Air Services a făcut o aterizare cu ratarea pistei.

Dat fiind faptul că avea deja mai multe ore de zbor, tânărul zbura singur. Nu i s-a întâmplat mare lucru, doar că a ratat locul în care a ajuns la sol. Avionul a fost dus în hangar și i se va face o investigație tehnică de către specialiștii aeroportului. În ceea ce privește tânărul care a ratat aterizarea,  poate că a fost puțin speriat însă este în regulă. ”S-a dus să bea o limonadă în cafeaneua de la aeroport”, ne-a spus Cristina Mitchievici, purtător de cuvânt al aeroportului.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!