Actual

O persoană a dispărut în Deltă! Salvatorii încetează căutările la ora 22.00

mai 12, 2018 Maria Ionescu

În această după-amiază, la ora 16.45, un telefon anunța Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea că, între localitățile Băltenii de Jos și Mahmudia s-a răsturnat o barcă în care se aflau trei persoane, respectiv doi bărbați de 35 și unul de 65 de ani, toți din județul Tulcea.  Doi dintre aceștia, cei mai tineri au reușit să iasă la țărm fără probleme. Însă persoana vârstnică nu a mai ieșit din apă.

La fața locului a ajuns o navă SAR cu trei subofițeri care au început căutările însă până la această oră nu au reușit să găsească persoana dispărută. Nici motivele pentru care barca s-a răsturnat nu sunt cunoscute. La căutări ajută și localnicii dar și Căpitănia și poliția. Din păcate, cum întunericul s-a lăsat, ISU Delta Tulcea a decis să continue căutările până la ora 22.00, după care salvatorii se vor retrage. Însă mâine dimineață ei vor reîncepe căutările persoanei dispărute.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!