Actual

Foto: Accident în județul Constanța, la Izvoru Mare! Șoferul, foarte beat, a fost preluat de elicopter

mai 12, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, în localitatea Izvoru Mare, comuna Peștera din județul Constanța a avut loc un accident rutier extrem de violent. Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune pe care l-a rupt și care s-a înclinat la un unghi de 45 de grade. Cum nu se știa cât de gravă este starea conducătorului auto, la fața locului a fost trimis, pe lângă echipajele SAJ și Poliției, și un elicoper SMURD pentru a prelua rapid victima și a o transporta la Spitalul Județean Constanța. Echipajul serviciului de Ambulanță a precizat că șoferul are multiple traumatisme.

Iată cum a avut loc evenimentul rutier, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție:

La data de 12 mai a.c., un bărbat, de 45 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, rezultat de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat, a condus un autoturism pe DC 28, în localitatea Izvoru Mare. În dreptul km 6 a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnăndu-se în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu un stâlp. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!