Connect with us

Actual

Au fost reluate căutările bărbatului dispărut aseară în mare la Eforie Nord

Published

on

În cursul acestei dimineți, au fost reluate căutările bărbatului dispărut aseară în mare, în zona complexului Steaua de Mare din Eforie Nord.

La fața locului intervin 3 (trei) autospeciale de intervenție ale scafandrilor și ambarcațiunea Rhib Eforie, cu un total de 10 subofițeri și un ofițer.

Precizăm că aseară, în jurul orei 19.45, un bărbat în vârstă de 48 de ani a dispărut în mare. Căutările au început imediat și au fost efectuate de către scafandrii de la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție, cu 1 ofițer și 3 subofițeri.

În jurul orei 22.00, căutările au fost sistate dat fiind faptul că marea era extrem de agitată.

Update: În sprijin a ajuns și elicopterul SMURD, care survoleză zona.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!