Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Au fost ridicate restricțiile de circulație pe podul de la Cernavodă

Published

on

Au fost ridicate restricțiile de circulație pe podul de la Cernavodă.

”Începând de azi, 12 aprilie 2023, ora 15.00, se ridică restricțiile de circulație pe A2, în zona Podului Cernavodă”, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

Precizăm că ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă a fost emis în data de 22 februarie 2021.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că astăzi, 12 aprilie, au fost ridicate restricțiile de circulație pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 156 – 161.

Reamintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions