Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Mesaje de condoleanțe, transmise de politicienii constănțeni după decesul omului de afaceri Grigore Comănescu

Published

on

grigore comanescu

Omul de afaceri Grigore Comănescu a murit la 65 de ani, într-un spital din București, unde fusese internat de urgență, după ce i s-a făcut rău într-o sală de judecată.

„Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model.

Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie.

Advertisement
palaz

Bunul Dumnezeu să vă primească rugăciunile și să-l odihnească în rândurile drepților!“, a transmis cu durere familia.

Reacții privind moartea omului de afaceri au venit și din partea politicienilor, dar și a administrațiilor publice locale.

Liderul liberalilor constănțeni, deputatul Bogdan Huțucă:

„S-a stins din viață un om de afaceri autentic din județul nostru. Să îi fie țărâna ușoară lui Grigore Comănescu, cel care și-a construit, cărămidă cu cărămidă, propria poveste de succes! În drumul său prin viață, a fost un bun creștin, oferind mereu sprijin celor din jur.

Regret plecarea acestui om bun, care a fost mereu alături de comunitatea constănțeană și care, prin activitatea sa economică, a oferit siguranța zilei de mâine multor familii din județul nostru.

Advertisement
palaz

În umbra afaceristului Comănescu a fost mereu omul muncitor care, prin ambiția, dedicarea și curajul său, a demonstrat că destinul este mereu în mâinile noastre.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate care trece prin momente grele zilele acestea! Dumnezeu să îl ierte!“

Primăria Comunei Lumina:

„OMAGIU IN MEMORIA DOMNULUI GRIGORE COMĂNESCU, DISTINS COLABORATOR

Primarul Comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, Consiliul și Primăria Comunei Lumina au aflat cu tristețe despre stingerea din viață a domnului Grigore Comănescu.

Advertisement
palaz

Om de afaceri, iubitor de familie, ctitor de biserică, printre altele, domnul Comănescu a fost un colaborator al instituției și și-a arătat de fiecare dată disponibilitatea când i s-a cerut ajutorul.

Domnul Comănescu a ajutat familii și a asigurat locuri de muncă locuitorilor din satul Sibioara, acolo unde își desfășura activitatea una din firmele sale.

Tot în satul Sibioara , domnul Grigore Comănescu a construit biserica ortodoxă. Lăcașul de cult poartă hramul „Sfinţii Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur“ iar slujba de sfințire a fost ținută de către Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, care a descris biserica drept una dintre cele mai frumoase din județ.

Pierderea domnului Grigore Comănescu este una imensă.  Suntem alături de familie în aceste momente de grea încercare și transmitem sincere condoleanţe.

Drum lin către ceruri, domnule Grigore !

Advertisement
palaz

Dumnezeu să-l odihnească în pace !“

Citește și:

Grigore Comănescu, un om corect și hotărât, o voce a dreptății, s-a stins din viață după ce i s-a făcut rău într-o sală de Tribunal

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions