Actual Slide

Autobuzele RATC, în atenția OPC. Constantinescu: “Am dat avertisment, sancțiunea era plătită de constănțenii nevinovați”

mart. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Autobuzele de călători ale RATC Constanța au intrat în atenția Protecției Consumatorilor. Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța a anunțat astăzi că, pe 13 martie, echipele de control de la Protecția Consumatorilor au verificat starea mijloacelor de transport în comun din municipiul Constanța.

“În data de 13 martie, la ora 3 am, a fost desfasurata o actiune de control asupra RATC. Actul a fost inchis cu sanctiunea AVERTISMENT, dar cu masuri de indeplinit: curatenie, remediere defectiuni minore si repararea defectiunilor majore in 45 de zile. Ar fi fost nejudicios sa aplicam o sanctiune pecuniara, avand in vedere ca ar fi fost platita din banii constantenilor, nevinovati pentru situatia autobuzelor. Noi nu putem sa constatam decat defectiuni de « suprafata »! De restul raspund cei care realizeaza ITP. Toate cele prezente la ora aceea au fost verificate, în jur de 90%. Pana la inlocuirea flotei, aceasta ar trebui sa fie « conform »! Il spalam, sau facem altul?! A fost o tematica natională și au fost controlate mai multe societati. Am vorbit de curatenie, huse pentru scaune, rampe pentru persoanele cu dizabilitati etc”, anunță inspectorul șef al OPC Constanța.

Iată și imaginile:

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!