Actual

Lei de mare californieni, din această vară în incinta Delefinariului din Constanța

mart. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este într-o continuă dezvoltare. Doctorul Adrian Bîlbă, directorul CMSNC, transmite că leii de mare californieni vor fi noua atracție a Delfinariului din Constanța.

Pe 26 martie va veni primul, un mascul, după această dată urmând să ajungă două femele. Adrian Bîlbă anunță că femelele vor ajunge până cel mai târziu la începutul lunii mai, atunci când se dă startul unui nou sezon estival.

“Am reabilitat bazinul vechi al delfinilor pe care nu îl vom mai folosi pentru delfini, ci pentru lei de mare. Avem în plan să venim cu niște lei de mare californieni foarte blânzi, dresați, înpreună cu o companie umană ce-i susține, întreține, dresează și cu care vom realiza o colaborare”, a spus directorul Adrian Bîlbă.

Mai multe informații aflați din video:

 

Ce mofidicări au fost făcute la bazin pentru ca leii de mare californieni să aibă cele mai bune condiții la Constanța, în cadrul Delfinariului, aflați din declarația video a doctorului Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța:

 

Comments

comments