Conecteaza-te cu noi

Actual

Autoturism neînmatriculat, descoperit de polițiștii de frontieră. La volan era o tânără șoferiță

Published

on

masina neinmatriculata

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat o tânără care s-a prezentat la control în P.T.F. Isaccea la volanul unui autoturism neînmatriculat.

În data 5 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de către o femeie în vârstă de 22 de ani.

”În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului, emis de către autoritățile din Germania, nu îndeplinește condițiile de valabilitate, acesta fiind expirat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat ”.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions