Connect with us

Actual

Țigări în valoare de 1.300.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni. Vezi de ce

Published

on

tigari

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza județului Constanța, într-o autoutilitară și la sediul unei societăți comerciale, 66.396 pachete de țigări, proveniență UE, marcate necorespunzător, care fac obiectul unei infracțiuni.

În ziua de 5 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în trafic, pe raza județului Constanța, o autoutilitară condusă de un cetățean român, în interiorul căreia se aflau 120 baxuri de țigări, însumând 60.000 de pachete, proveniență U.E., marcate necorespunzător.

În continuare, împreună cu lucrători din cadrul A.N.A.F. – Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, s-a realizat un control la sediul societății comerciale de unde au fost încărcate țigările, fiind descoperite alte 6.396 pachete de țigări.

”Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de 1.300.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

tigari

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!