Conecteaza-te cu noi

Actual

Autoturism răsturnat la ieșirea din Siliștea. O persoană a ajuns la spital

Published

on

Astăzi, 29 iulie, în jurul orei 14.30, s-a produs un grav accident rutier în județul Constanța. Prin apel la numărul de urgență 112, salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină la ieșirea din Siliștea spre Hârșova, unde un autoturism s-a răsturnat.

Din primele informații, se știa faptul că o persoană este încarcerată.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, respectiv  Descarcerarea de la stația Medgidia, o ambulanță Saj, un echipaj de la Punctul temporar de stingere de la Crucea, precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Persoana a fost extrasă fără probleme din autoturism, conștientă, semicooperantă.

Advertisement

A fost transportată la spitalul din Constanța cu ambulanța Saj.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions