Conecteaza-te cu noi

Actual

Tragedie în localitatea Castelu. Doi bărbați au fost prinși sub un mal de pământ

Published

on

O adevărată tragedie s-a produs în această după amiază în localitatea Castelu, județul Constanța. Doi bărbați care lucrau la o rețea de canalizare, la o adâncime de circa 3 metri, au fost prinși sub un mal de pământ, pe strada Sălciilor.

Misiunea pompierilor a fost una contracronometru.

La fața locului au intervenit următoarele resurse: o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un container multirisc.

Una dintre victime era inconștientă, în totalitate acoperită de pământ, iar cea de-a doua era conștientă și cooperantă. Echipajele de la fața locului țin permanent legătura cu aceasta și îi administrează oxigen.

Advertisement

Update: Din păcate, în jurul orei 19.49, una dintre victime a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanța SMURD C.
Încă se lucrează pentru extragerea celei de-a doua victime. Starea ei este aceeași, conștientă, cooperantă, are administrat oxigen.

Update2: Pompierii constănțeni fac tot posibilul pentru salvarea celei de-a doua victime. Aceasta este conștientă, dezgropată până la brâu, a băut apă, este cooperantă în continuare. Urmează extragerea bărbatului. Pompierii mai fac săpături pe lângă, pentru a fi eliberat cât mai mult spațiu.

Update3: La ora 21.07 a fost scoasă victima conștientă, în vârstă de 38 de ani, preluată de echipajul SMURD C și transportată la spitalul județean Constanța.

La ora 21.30 a fost scoasă și victima decedată. Avea 34 de ani…

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions