Connect with us

Actual

Grav accident rutier pe Autostrada Soarelui, în zona localității Cernavodă

Published

on

În cursul zilei de azi, 30 iulie, în jurul orei 13.00 s-a produs un grav accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța, în apropierea orașului Cernavodă, în care au fost implicate 3 autoturisme.

Unul dintre ele s-a răsturnat.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, respectiv două ambulanțe Saj B2, un echipaj SMURD B, elicopterul precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Potrivit dr.  Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, două persoane rănite în urma acestui accident au fost transportate la spitalul județean, conștiente, cu politraume. Ambele victime provin din mașina care s-a răsturnat.

Advertisement

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, trei persoane necesită îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement