Connect with us

Actual

Autoturism răsturnat la intrarea în Costinești. O persoană a ajuns la spital

Published

on

În cursul acestei dimineți, la intrarea în Costinești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre ele s-a răsturnat. La fața locului au intervenit două echipaje de salvare, respectiv un Smurd B și o ambulanță Saj B2.

O persoană a ajuns la spital conștientă, cu traumatism toracic.

În zona bifurcației de la Costinești, traficul a fost îngreunat.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update: Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 8:00, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 6 în apropierea localității Costinești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 58, respectiv 57 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului din primul autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Advertisement

Foto: Primăria Costinești

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement