Connect with us

Actual

Polițiștii din Cogealac au prins un bărbat drogat la volan

Published

on

drogat volan

În cursul nopții trecute, polițiștii constănțeni au prins la volan un bărbat care se afla sub influența drogurilor.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Biruinței din comuna Cogealac, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC5, produs pe bază de canabis. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Totodată, în autoturism a fost găsit un pliculeț cu substanță vegetală și un grinder.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement