Connect with us

Actual

Avarie majoră în municipiul Constanța. Mai multe cartiere, FĂRĂ apă caldă

Published

on

Din cauza unor noi avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1 amplasată pe bd.1 Decembrie 1918  și pe Magistrala 2 amplasată la  intersecția str. Nicolae Milescu cu str. Ostrov, intersecție bd. I.C.Brătianu cu str. Dezrobirii, intersecție str. Dezrobirii cu str.Baba Novac nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum.

Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt: Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia.

Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt:  CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Graniceri, Tomis III, Tomis Nord.

”Din data de 20 iulie, echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum.

Advertisement

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792.”, au precizat reprezentanții societății Termoficare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement