Connect with us

Actual

Bărbat cercetat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată

Published

on

coarne cerb

Un bărbat din județul Tulcea a primit prin curierat două arme neletale de tir cu aer comprimat și muniția aferentă. La cercetările efectuate de polițiști, la domiciliul bărbatului au fost găsite și 5 trofee de cerb.

Potrivit Biroului de presă al IPJ, la data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea, sprijiniți de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Tulcea, la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma percheziției efectuată la un imobil situat pe raza localității Carcaliu, județul Tulcea, folosit de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, au fost descoperite și ridicate peste 1.500 de cartușe, două arme neletale supuse autorizării, 5 trofee de cerb.

pusca

Din probele administrate în cauză, rezultă suspiciunea rezonabilă că armele și muniția, ar fi fost introduse fără drept pe teritoriul României, dintr-o țară europeană, prin intermediul unei firme de curierat.

”Toate bunurile găsite au fost ridicate de polițisti în vederea continuării cercetărilor în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!